Bedrijven
Yoga verhoogt je energie en creativiteit in het werk en vermindert stress. Met je bedrijf yoga beoefenen bevordert de teamspirit. Yogahoudingen beoefenen samen met een collega, zorgen voor vertrouwen, begrip, respect en verantwoordelijkheid voor elkaar. Meditatie zorgt voor begrip, kracht, vertrouwen en verantwoordelijkheid in jezelf.

Stembevrijding in teamverband. Durf jezelf te laten horen met alles wat er in je leeft. Iedereen kan zingen!. Je hebt een stem, een eigen klank die gehoord mag worden. Workshop Lijf en Stem boort nieuwe mogelijkheden aan in jezelf. Overwint angsten en verlegt grenzen. Samenwerking met elkaars stem laat een nieuw lied ontstaan. En vooral veel plezier!

Scholen
Yoga verbetert je concentratie en kan stress, faalangst en daaraan gerelateerde klachten doen afnemen. Je krijgt (meer) zelfvertrouwen en plezier/vreugde in jezelf en daardoor ook in de ander.

Stembevrijding Workshop: “Doe eens gek dan word je blij!”
De kinderen leren, via hun eigen stem en lichaam, hun emoties te uiten. Het gunstige effect hiervan is minder spanning in lichaam en geest. Plezier tijdens de oefeningen en het zingen helpt ze hun innerlijke kracht, vrijheid en vreugde te ervaren en angsten te overwinnen!

Neem contact met ons op en wij maken een workshop op maat. Prijs in nader overleg.

Privéles yoga/stembevrijding
Voor persoonlijke klachten, begeleiding en verdieping.

€ 60,= per uur inclusief 21% BTW.