Vakantie rooster

Herfstvakantie van maandag 12 oktober t/m zondag 18 oktober

 

Dagtijdyogastijldocentlokatie
Maandag:19.00-20.00Hatha-yogaMinou

Aanmelden : minouvanek@gmail.com

     
 20.30-21.45Yin-yogaGwenAanmelden app: 0645154838
     
     
Woensdag9.00-10.30Yin-yogaRenee Aanmelden app: 0645154838
     
     
Donderdag19.30-20.45Hatha-yogaKatjaAanmelden app: 0645154838
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Abonnementhouders of cursisten met een 10 lessenkaart kom zoveel mogelijk op de afgesproken les en meldt je a.u.b. af als je niet komt. De 10 lessenkaarten blijven in ieder geval geldig tot eind december dit jaar.

Abonnementhouders hebben voorrang op de 10 lessen-kaart i.v.m. het maximaal aantal mensen binnen. 

Vanwege het coronavirus wordt het gebruik van algemene spullen zoals matten, dekens en kussens afgeraden. Zoveel mogelijk eigen spullen meenemen. Mocht je toch onze spullen gebruiken neem dan een grote bedekking mee voor de mat en eigen kussenslopen om over de kussens/bolsters/bankjes te trekken.

CAY en YIN yoga

Omdat we met de CAY en Yinlessen veel speciale attributen gebruiken dienen de cursisten van deze lessen buiten een mat(bedekking) minimaal 2 kussenslopen mee te nemen. 

REGELS IN DE CORONATIJD

Schone yogakleding aan.

Als je binnenkomt was je handen met de hand-gel die daar staat. Maximaal 3 personen tegelijk in de hal beneden en als je vertrekt opnieuw.

1,5 meter handhaven in alle ruimtes. Kom niet te vroeg en treuzel niet als de les is afgelopen want de cursisten van de ene les moeten eerst het pand uit zijn voor de anderen binnenkomen. Als je de zaal binnenkomt leg je matje/doek neer op de gemerkte plekken/matten die leeg zijn vooraan zodat de ruimte zicht vult van voren naar achter. (bij de deur het laatst) Bij vertrek geldt het andersom.

VOOR IEDEREEN GELDT NA ELKE LES MATTEN EN GEBRUIKTE SPULLEN SCHOONMAKEN MET DE SPRAY EN DROGEN MET EEN SCHOON DOEKJE. (aanwezig in de zaal) Mocht je daar fysiek niet toe in staat zijn meldt de docent!

De docent zorgt na elke les dat de deurknoppen en trapleuningen schoongemaakt worden. Als er nog een les erna komt stoppen we iets eerder om de hygiëne te waarborgen.

Maak zo min mogelijk gebruik van het toilet. En zo ja: na gebruik met een vochtig schoonmaakdoekje de kraan, deurknop en wc bril afnemen. Er staat een pak weggooidoekjes in de WC.

Ook al ben je het niet eens met bepaalde zaken neem dan toch je eigen verantwoordelijkheid voor jezelf en voor de ander. Grote dank voor jullie medewerking en begrip!!! Samen maken we het verschil.

We zien ernaar uit jullie allemaal weer te ontmoeten.

Flexibele groet van Heriette en YogaLotus team.

Namaste (het licht in mij groet het licht in jou)