Hatha flow&alignment

Hatha flow yoga & alignment op zondag ochtend

Deze les combineert flow met specifieke aandacht voor alignment in individuele asana’s. Aandacht voor alignment helpt je om je bewuster te worden van je lichaam en meer openheid, rust en stabiliteit te ervaring in je lijf en daardoor ook in je hoofd. Uitermate geschikt ook voor degene die zo nu en dan kampen met rug, nek en schouder klachten. De les bestaat uit een deel actievere, energieke flow en asana’s in balans met aardende en restorative houdingen.

 

Siri’s stijl van lesgeven is helder, aandachtig, secuur en persoonlijk. Een welkome en rustige sfeer creeeren waarin je zenwustelsel tot rust kan komen. Siri combineerd haar ervaringen in hatha yoga, critical alignment yoga en ‘Purna’ yoga, een stroming van yoga gebasseerd op Iyengar’s leer en de philosophie van Sri Aurobindo.

 

Deze zondagochtend les maakt je weekend compleet: laat opgebouwde spanning je lichaam uit vloeien zodat je weer ruimte ervaart en nieuwe energie opdoet. Ontspannen en opgeladen kun je daarna genieten van de rest van je zondag en ben je klaar voor weer een mooie nieuwe week!