Stembevrijding

Ons lichaam is de tempel van de Ziel. De stem is bij uitstek het instrument om “vuil” (o.a. emoties, gevoelens, (voor)oordelen, overtuigingen) van de ziel los te trillen, zodat ze weer kan schijnen/zingen! “Mijn eerste ervaring met stembevrijding (in 2008 bij Jan Kortie) was zo overweldigend inspirerend dat ik besloot de 2-jarige opleiding te doen. Ik wilde dit leren en doorgeven.” Door de klank en trilling van je stem wordt er een transformatieproces in gang gezet dat alle methodes te boven gaat. Je Hart gaat zingen! Als je de moed opbrengt door je angsten, gêne, oordelen, onzekerheid, pijn, frustraties, verdriet en/of boosheid heen te gaan/zingen, zal je merken, dat er op alle vlakken van je leven positieve verandering optreedt. Als je de moed hebt je te laten horen, ontmoet je je ware Zelf. Vanuit jouw eigen(wijs)heid je laten horen, klinken, zingen en spreken!

Docente: Henriette Yland

Agenda workshop Stembevrijding:

10/9 Yogastudio Kleverpark Haarlem. Info: www.yogastudiokleverpark.nl van 16.00-17.30 uur tarief € 15,- voor cursisten van yogastudio Kleverpark € 5,-

22 okt, 4 mrt, 22 april en 1 juli bij Yogalotus Bussum van 10.00-12.30 uur

Tarief: € 25,- voor cursisten van Yogalotus € 20,-

 

  • Individuele of groep sessies bij YogaLotus of op locatie.
  • Groepen: lessen, workshops en cursussen o.a. stembevrijding, yoga, CAY, klankconcerten en mantra zingen bij YogaLotus. Ook met gastdocenten. (zie Activiteiten)
  • Workshops op locatie: scholen, bedrijven, teambuilding, verenigingen, retraites maar ook op een feestje of personeelsdag. (tarief in overleg)

Individuele sessies: stembevrijding, yoga, rug (CAY), adem, massage en/of chakra’s op afspraak: Tarief €60,=  per uur, inclusief BTW