RAJA YOGA

Rãja Yogaverdieping en integratie

Rãja Yoga – ‘Koninklijk’ – is de alomvattende yoga waar de vele hedendaagse vormen onderdeel van uitmaken of uit voortkomen. Rãja yoga heeft tot doel het beheersen van het denken en het realiseren van je ware aard. Beoefening van Rãja Yoga omvat zowel de fysieke, emotionele als mentale welgesteldheid en resulteert in een vitaal en rijk leven.

Binnenkort  start een introductiecursus van 6 lessen (2 uur) op achtereenvolgende zondagen, o.l.v. Ron Schel van 10.00 tot 12.00 uur.

Tijdens deze cursus werken we met fysieke oefeningen (ãsana), energetische oefeningen (prãnãyãma) en mentale oefeningen (pratyahãra) en leer je hoe deze in het dagelijkse bestaan geïntegreerd kunnen worden. Je krijgt toegang tot je intuïtieve weten en ervaart steeds meer innerlijke rust, gerichte aandacht en focus.

De cursus is bedoeld voor hen die yoga (verder) willen ontdekken en de opgedane ervaringen willen integreren in hun dagelijks leven en werk.

Ron Schel

Ron is Rãja Yoga docent en Esoteric Healer. Daarnaast is hij coach en strategisch adviseur voor bestuurders en directeuren. Hij benadert yoga en het werken met energie op een heel pragmatische wijze. Het integreren en toepassen van persoonlijke (spirituele) ontwikkeling in het dagelijks leven en werk leidt tot een rijk, gezond en betekenisvol bestaan.

Datum: 8 september  6x cursus op achtereenvolgende zondagen.

Locatie: Yogacentrum Lotus * Vliegdenweg 6 * 1406 MZ Bussum

Tijd: 10:00 – 12.00 uur

Tarief:   € 125,00 voor de cursus van 6x 2 uur

Registratie: workshop@yogalotus.nl

Meer Info: https://www.yogalotus.nl