21 juni internationale Yoga dag

De lessen gaan zeker buiten door !!!!

In de hele wereld worden er op deze dag speciale yoga events georganiseerd !

Gratis Yin Yang yogales. Yogaserie: “The Dragon’s Dance” Van 09.15 – 10.30 uur. Maija Klamer neemt je mee in de “dans van de draken”. Een yogaserie die je hele systeem reinigt, je hart en longen boost en je een blij en energiek gevoel geeft. Redelijk intensief!

Locatie: Speelweide aan de Burg. s’Jacoblaan

of ’s avonds gratis buiten Hatha-yoga les van 19.30-20.45 uur. Geschikt voor iedereen! Kom en ervaar wat yoga voor jou kan doen.  O.l.v. Mirjam van Gastel

Locatie: Kom van Biegel (parkje) aan de Beerensteinerlaan tegenover t’ Vituscollege Bussum. Lopend 2 minuten van Yogalotus. Vertrek 19.25 uur vanaf YogaLotus. Meenemen: grote (hand)doek of mat en een flesje water.

 

Yoga in de buitenlucht. Het is heerlijk en leuk om te doen. “De zonnestralen kussen je vel. De wind speelt door je haar en streelt je huid. De bladeren ritselen aan de bomen alsof ze je begroeten. De vogels zingen uitbundig. Je wordt 1 met de natuur! Daarna heb je frisse energie en bent lekker ontspannen. 
Neem een mat of handdoek mee om op te staan en voldoende te drinken. Een petje kan met warmte fijn zijn. Iets warms als het fris is en voor de eindontspanning.

Een overzicht van alle Nederlandse yoga events van 21 juni vind je op www.yoga-dag.nl